Basketherrene imponerte i rullestolserien.

Published by webred on

Trondheim BBK Vs Stjørdal Dragons: 32-36 etter ekstraomgang

Det ble en jevn rullestol-basket-kamp i Vikåsenhallen, tirsdag 25 februar. Dragene ledet med fire poeng etter halvspilt kamp, men i tredje periode hentet TBBK inn ledelsen anført av sin beste spiller Terje Roel. Før fjerde periode gav dommeren beskjed om at nå var kampen så jevn at han måtte følge regelboka litt nøyere. Dragene tok utfordringen og spilte på høyde med TBBK. Flere spillere scoret poeng, og Adrian Gundersen spilte heroisk forsvar og sørget for at TBBK ikke fikk et eneste enkelt poeng.
Ledelsen skiftet flere ganger mellom lagene, og med under ett minutt igen av kampen ledet Dragons 30-28. Men også denne gangen klarte TBBK og sette de nødvendige poengene, og kampen gikk til ekstraomganger!! Hvem skulle trodd det?!

I ekstraomgangen tok kampens store poengplukker, Audun Rimehaug ansvar. Når sluttsignalet gikk var Dragene vinnere av sin første rullestol-basket-kamp!!

1962696_286046288215224_506538362_nAudun Rimehaug (18 poeng), Håvard Geving (8 poeng), Anders Bekkevold (6 poeng), Ingar Mehus (4 poeng), Adrian Gundersen.
Categories: Dragons