Super-Elite senket Ranheim

Published by webred on

Elite leverte sesongens beste kamp og stod for nesten halvparten av alle Dragons poeng.
(33 av 67)
Etter en tøff kamp i går (mot Singsaker jr) var det mange trøtte ben på banen og det tok to perioder før Dragene våknet til live og da var det takk og farvel til Ranheim som ikke hadde noe å stille opp med i tredje og fjerde quarter.

Elite RegatoEn jevn første og andre quarter hvor Ranheim og Stjørdal fulgte hverandre helt jevnt. Det var sjelden større en to poeng ledelse til noen av lagene, men så våknet Dragene og anført av Elite som storspilte hadde ikke Ranheim mye å stille opp med.
Systemet begynte å fungere og Stjørdal tok de aller fleste returene. Godt forsvar holdt Ranheim ned til 14 poeng siste to quarters av kampen.

I tillegg til Elite, så leverte Junior Hernandez nok en solid innsats begge sider av banen. 16 poeng og flere assist/steals. Håkon Smørvik noterte seg også med sine første minutter på herrelaget, unggutten gjorde en god jobb og etter kampen fikk han utdelt sin egen drakt og det betyr flere kamper for Håkon!
Ranheim 2 – Stjørdal Dragons : 45-67 (17-16, 14,12, 6-14, 8-25)

Stjørdal Dragons (Poeng i parantes)
Ingar Mehus (4), Vegar Kruke, Håkon Smørvik (1), Adrian Gundersen (2), Åge Sjølstad (5), Kenrick Anderson (4), Junior Hernandez (16), Anders Bekkevold (2), Elite Regato (33)

 

Basketball-Slogan-Offense-vs_-Defense-Used-Look copy 

Categories: Dragons