Hektisk reisehelg

I denne helgen skal veldig mange spillere ut på lengre reise.
Bortekamper i Ålesund, talentcamp i Oslo og landslagsuttak i Oslo.

travellingAllerede nå sitter 11 gutter og jenter fra våre j14,j16,g14,g16 lag på bussen som gikk klokken 06:00 i morges mot Oslo. I tillegg reiser ytterligere 4 jenter og to trenere med fly i totiden i dag for å være med på «Norsk Talentcamp 2013». Dette er de 10-15 beste spillerne fra vær region som møtes for en hektisk men svært lærerik helg. På trenersiden stiller flere trenere med lang erfaring fra toppnivå. Med samme fly reiser også Sofie Kjeldsand som skal prøve seg på landslagsuttaket som også er i Oslo i helgen. Det blir spennende å følge.

I morgen tidlig setter det seg 15-17 spillere/trenere på buss fra Stjørdal til Ålesund. Det spilles to bortekamper på lørdag og søndag for U19 og U16 lagene. Heldigvis er stormene ferdig, så de som reiser får en svært fin tur langs Atlanterhavsveien.

Referater/bilder kommer etter helgen.