Blogg: Reisebrev fra første Sverigetur

Ett reisebrev fra Silje Solheim. Guard på jentelaget.Silje Solheim
Da er vi klar for første seriehelg i Sverige.
Vi møtte opp 10 spillere, to trenere og tre voksne for å kjøre til Østersund.

Var litt dårlig føre noen plasser, men kom frem til Østersund til rett tid. Sjekket inn på Ledkrysset Vandrehem før vi tok turen til Sportshallen. Der hadde Jamtland Basket ordnet billetter til oss på første rad. Det var morsomt og en stor opplevelse. Luleå vant fortjent kampen. Resten av kvelden samlet vi oss på et av rommene.

Lørdag morgen var vi oppe i sjutiden, alle hadde sovet godt og var skikkelig klar for kamp. God frokost på vandrehjemmet før vi kjørte en time til Bracke og for å spille to kamper i
Første kampen var også mot Bracke som var et mixlag med gutter og jenter. Vi vant til slutt 40-55 etter alle hadde spilt veldig bra.
Etter kampen ble det noen konkurranser, ledet av Monica Sandstrøm som vant «årest ildsjelpris» i 2011 i Sverige.
(http://www.tv4.se/eldsj%C3%A4lsgalan-med-miljonbingo/artiklar/h%C3%A4r-%C3%A4r-vinnarna-p%C3%A5-eldsj%C3%A4lsgalan-2011-4fc0247304bf72519400c19b eller video http://www.youtube.com/watch?v=Tph9NUDXYJc )

Siste kampen var mot KFUM Dragons, der tapte vi 48-52 . Her vi spilte alle på laget veldig bra. KFUM Dragons var et meget godt lag og selv om vi ledet med 10 poeng så holdt det ikke helt inn. Det var uansett skikkelig gøy å spille mot bare jenter i seriespill. Vi gleder oss til returoppgjøret, da skal vi være litt bedre forberedt. Nå må vi øve litt mer på angrepssystemene.
Etter kampen gikk turen de 33 milene fra Bracke tilbake til Stjørdal.
I morgen er det to nye kamper i Stjørdal/Trondheim. G14 og 2K kamp.