Jentene i farta

Denne helga har jentene våre spilt hele 3 seriekamper, og 5 av jentene har  også spilt 2K kamp sammen med noen av damespillerne. Det vil si at alle våre  jenter med lisens har vært i aksjon denne helga.
 
KAMPFAKTA  Bräcke- Stjørdal (svensk serie) 40-55
Jentene spilte en solid kamp mot Bräcke, som var et Mix-lag i samme  aldersklasse som oss. Jentene tok tidlig ledelsen, og beholdt den gjennom hele  kampen.
Poeng Stjørdal: Andrea Sakshaug 16, Silje Solheim 12, Mia Solheim 8, Anne  Lucie Laugtug 6, Ingrid Sand 6,  Sofie Kjeldsand 4, Emilie Berg 2, også  med: Ragna Kirknes, Sunniva Vikøren, Nway Nway Khaing,
KAMPFAKTA  Stjørdal- KFUM Dragons F99 (svensk serie) 48-52
Dette ble en tøff og jevn kamp mot et godt svensk jentelag. Her fikk vi  virkelig brynt oss mot god motstand. Alle jentene våre hadde topp innsats
Poeng Stjørdal: Mia Solheim 14 , Silje Solheim 11, Sofie Kjeldsand 9,  Andrea Sakshaug 6, Emilie Berg 6, Anne Lucie Laugtug 4, Ingrid Sand 2, også med:  Ragna Kirknes, Sunniva Vikøren, Nway Nway Khaing
KAMPFAKTA  Stjørdal J- Hoops 1 ( gutter 2000 serien) 12-29
Mot Sverresborgs gutter jobbet jentene godt i forsvar, men slet litt med å  treffe kurven. Alt i alt god innsats mot det tøffeste laget i G00 serien!
Poeng Stjørdal: Andrea Sakshaug , Marte Elstad 2, Emilie Berg 2, Ragnhild Kjeldsand 2, Karin Myran 2, Sunniva Hansen 2,  Også med: Inka Ekker Jordahl, Tiril Ekker Jordahl, Ragna Kirknes, Andrea H Sætnan