Dragons vant på hjemmebane

Published by Frank on

Herrelaget parkerte studentene fra NTNUI til slutt. I Stjørdalshallen lørdag vant Dragons siste periode 25-2 og kampen med 28 poeng totalt. Lady Dragons måtte på sin side til slutt gi tapt i en jevn og spennende kamp mot Singsaker.

Begge kampene lørdag var lenge jevne der lagene vekslet på å lede i rykk og napp.bruce_201013

I damekampen tok Stjørdal ledelsen fra start, men slet med å skaffe seg overtaket. Damedragene holdt ledelsen ut første quarter, men så slapp de igjen Singsaker inn i kampen.

Trondheimslaget, som spilte sin første damekamp på flere sesonger, stilte med en blanding av juniorer og rutinerte hvorav flere tidligere har spilt på nasjonalt nivå. Og på slutten sørget nettopp rutinen for seieren mot slitne stjørdalsdamer, 48-53.

Like før damekampen åpnet også herrelaget seriesesongen på hjemmebane. Det så ut til å bli en lett seier til Dragons fra start, da hjemmelaget ledet 14-2 etter fem minutter, men det ville seg liksom ikke helt for dragene.  NTNUI fikk plukke poeng etter poeng på grunn av slett forsvarsspill og dårlig returjobbing. Dermed kom studentene inn i kampen igjen.

Etter tre perioder sto det 51-48. NTNUI fikk gjøre to poeng fra start i fjerde, men så var det også slutt. I den grad man kan snakke om en ketsjuppeffekt, så er dette et godt eksempel. Endelig løsnet det for hjemmelaget, som la lokk på egen kurv og dyttet i poeng etter poeng fremover anført av Bruce Rowlands. Det holdt til slutt til 26-poengsseier 76-50.

Stjørdal Dragons – NTNUI Priests 76-50

Stjørdalshallen, ca. 20 tilskuere

Stjørdal Dragons: Ingar Mehus, Vegard Kruke, Frank Cadamarteri (8 p), Bruce Rowlands (22 p), Anders Bækkevold, Åge Sjølstad (6 p), Kenrick Anderson (10 p), Junior Hernandez (13 p), Håvard Geving (17 p), Nedzad Karahasan.

Stjørdal Lady Dragons – Singsaker  48-53

Stjørdalshallen, ca 25 tilskuere

Stjørdal Lady Dragons: Ingrid Duister (18 p), Jone Eggen (12 p), Monica Bjerkli, Merete Aune, Gøril Eimhjellen, Bjørg Husbyn (18 p), Ingrid Sand og Lena Gabrielsen.