Snart klart for den virkelige starten

Published by Frank on

Det er gått over en uke siden den tøffe helgen vår med Gjensidige Cup 2013. Nå står seriestarten snart for døren selv om vi fortsatt venter på kampoppsettet

Så langt denne sesongen har det vært bare å smøre seg med tålmodighet. I likhet med alle andre midtnorske basketballklubber venter Stjørdal BBK fortsattpå det endelig kampoppsettet for sesongen 2013-2014. Men sist uke fikk klubben omsider et foreløpig oppsett til gjennomsyn, så det nærmer seg.

Det ser det ut til at de fleste av våre lag kan forvente seg seriestart fredag 18. oktober og lørdag 19. oktober. I oppsettet som ennå ikke er bekreftet starter vårt gutter14-lag borte i Munkvollhallen. Det samme gjør vårt juniorherrelag, mens  klubbens herrelag og klubbens damelag åpner hjemme lørdag 19. Hold derfor av disse datoene i kalenderen og vent på nærmere beskjed.

Muligens skal også  klubbens Jenter14-lag i aksjon, men det venter vi fortsatt avklaring på. Samme dag er det nemlig invitert til åpen turnering for J14- og J16-spillere i Vikåsenhallen i regionregi.

Det siste skjer i forbindelse med regionens vanlige småbasket og Easybasket-arrangement, der Stjørdal BBKs lag i rett aldersklasse (U13 og yngre) selvsagt deltar.

I år startet midtnorsk basketball på mange måter etter sommeren med Gjensidige Cup. Der gjorde nesten 40 lag fra Trøndelag, Møre og Romsdal og Jämtland opp om heder og ære. Tilbakemeldingene fra de som var med har uansett gode, flere har allerede nå forhørt seg om neste års cup, og det er noe av det viktigste.

For oss i arrangørklubben, Stjørdal BBK, betyr cupen som kjent mye arbeid og mange oppgaver og utfordringer som må løses. Nok en gang greide vi oss godt.  Det er bare berømme alle klubbens spillere, trenere, dommere, foreldre, foresatte og alle andre som tok i et tak under den store cuphelgen vår. Dere er rett og slett fantastiske!

Takket være dere og inntektene fra cupen vår sikrer vi klubben nok et år med grei drift.

Arrangementet gikk så godt som knirkefritt, med unntak av at vi gikk litt ut over planlagt tid lørdag ettermiddag og spesielt søndag. Vi ser også at belastningen på enkelte av dommerne og klubbens egne spillere, som har mange oppgaver, er vel stor. Det får vi bare ta med oss og notere ned i evalueringen, slik at vi kan forbedre det neste år.

Bilde-050

Categories: Uncategorized