Lisensoppdatering

Published by Frank on

Det er nå sendt ut lisensfaktura på e-post til alle spillere som er registrert i klubbens register. Kravet gjelder spillere født 2001 eller tidligere. Har du ikke fått e-post om lisens må du varsle trener eller klubbstyret om dette snarest.

Har du ikke fått e-post om lisens betyr det enten at du ikke er registret hos klubben, eller at det er registrert feil e-postadresse på deg. Noen få har også opplevd at e-posten fra Norges Basketballforbund stopper i spamfilter/søppelpost, så sjekk det først.

Gi beskjed til din trener først eventuelt finner du kontaktinformasjon til styret under lenken øverst på siden. Sørg for at trener/styret får beskjed om fullt navn på spiller, fødselsdato, adresse, telefonnummer og e-postadressen lisenskravet skal sendes til. Dette trenger ikke å være spillerens e-post, men gjerne en av foreldrenes e-post, for yngre spillere.

Ingen spillere i Stjørdal BBK får spille kamper uten gyldig lisens. Betalingsfrist for lisenskravet er 1. oktober. Inntil denne dato er alle som har løst lisens i fjor dekket av denne.

Lisensen er et krav fra Norges Basketballforbund som klubben ikke har noen inflytelse over. Den inneholder blant annet forsikringsordninger for aktive spillere.

Her kan du lese mer om lisens: http://www.basket.no/klubbguide/spillerlisens/Sider/default.aspx