Husk spillerlisensen!

Published by Frank on

I disse dager sendes det ut faktura på lisenser. Lisenskravet kommer på e-post med Norges Basketballforbund som avsender. Og betalingsfrist er 1. oktober.

Det vil si at alle som skal spille kamp for Stjørdal BBK må ha gyldig lisens etter den dato. Du er heller ikke forsikret i forbindelse med eventuelle skader på trening om du ikke løser lisens. Det er spillere født 2001 eller tidligere som er omfattet av denne ordningen.  Yngre spillere er forsikret og lisensiert gjennom NBBFs og idrettsforbundets generelle ordninger.

Om du er en av dem som skulle løst lisens og ikke har fått mail med faktura innen 16. september bør du kontakte trener elle klubbstyret (se kontaktinfo under kontakt øverst på siden for å si fra. Før du melder fra må du huske å sjekke søppelpost på epostkontoen, siden det har hendt at lisenskravet stopper der.

Har du ikke fått lisenskrav, eller oppdager at opplysningene som ligger inne er feil, så sørg for å gi beskjed om korrekt navn på spiller som skal ha lisensen, spillerens fødselsdato, spillerens adresse, spillerens telefonnummer og epostadressen som lisensfaktura skal sendes til (det trenger ikke å være spillerens epost, men gjerne en av foreldrene for yngrespillere).

HUSK: Har du ikke løst lisens så får du ikke spille!