Klart for en ny sesong

Published by Frank on

Velkommen til en ny basketballsesong. I skrivende stund er det bare noen minutter igjen av søndag 18. august, siste feriedag for mange. Og det meste ligger nå til rette for en spennende sesong der Stjørdal Basketballklubb er større og har flere lag enn noen gang før.

Allerede denne uken starter treningen for flere av lagene våre. Noen starter opp i neste uke. Uansett skal spillere/foreldre ha fått beskjed om treningstider og oppstartsdato fra sine trenere (har du ikke fått beskjed så ta kontakt direkte med treneren eller på lenken skjemaet under treningstider).

Vi venter fortsatt på bekreftelse av treningstider ved de ulike skolene, men tider for trening i Stjørdalshallen og Fosslia Fjellhall er klare. Alle treningstiden for alle lag kommer til å bli publisert her i løpet av kort tid.

http://localhost/sbbk/treningstider

Vi er flere medlemmer og har flere lag enn noen gang tidligere i klubben vår. I alt har vi nå lagt opp til ni ulike treningsgrupper fra ca 10 år og oppover . Som eneste klubb i Midt-Norge har vi også trenings- og kamptilbud for både gutter og jenter i hele aldersspektret.

Vi har totalt åtte lag meldt opp i seriespill, sju i midtnorske serier og et J16 lag i svensk serie, siden det ikke finnes serietilbud for jentene i Midt-Norge. I tillegg til dette kommer våre aller yngste spillere som ikke spillere i serie, men helgeturneringer i løpet av sesongen.

Vi er glade for at så mange vil spille basketball, men det gir oss også utfordringer med å få treningstid og trenere til å strekke til. Vi er helt avhengige av å ha voksenpersoner som stiller opp rundt lagene våre, speseielt for de yngste. Har du mulighet og kan tenke deg å bidra på en eller annen måte rundt ett av lagene så hør gjerne av deg til treneren eller til klubben.

Og for spillere og alle andre involverte er det allerede verdt å merke seg at kampsesongen i realiteten starter med høstcupen vår, Gjensidige Cup 2013. Den spilles 27.-29. septmber her i Stjørdal. De fleste av lagene våre skal selv delta (i alle fall fom 14 år), men spillere og foresatte må også forvente å bli satt opp til ulike dugnadsoppgaver denne helgen siden vi er arrangør av cupen. Nærmere beskjed om dette kommer senere.

I fjor samlet vi godt over 400 basketballspillere fra Norge og Sverige til arrangementet. Det gjør det til den største basketcupen som arrangeres her i landet nord for Dovre. For å sørge for et godt arrangement er det også mye som må på plass bak kulissene. Derfor startet vi forberedelsene allerede rett etter fjorårets cup. Mye er nå på plass. Blant annet forsøker vi å få til en ok basketshop i hallen i forbindelse med cupen slik at spillere kan få kjøpt nye sko, basketballer, basketdrakter til å bruke på trening etc. Forhåpentligvis kan vi presentere noen småkebiter av varelagret her på nettsiden i løpet av kort tid.

Apropos nettsiden så er det bare å følge meg på den fremover. Vi lover også i år å sørge for at den blir en av basketnorges best oppdaterte sider. Har du lyst til å bidra med bilder eller tekst så er det bare å ta kontakt med vår utmerkede webmaster Åge (kontaktinfo finnes under kontakt-fanen over)

Med det er dere alle sammen ønsket velkommen til en ny baskeetsesong her i Stjørdal.

Vi ses i hallen!