Endelig sommer!

Published by Frank on

FC_2013Streetball004Sommerferien er over oss! Det er tid for bading, ferieturer og ikke minst lange kvelder med utebasket.

For alle er det verdt å merke seg at vi starter innetreningene fom ca. 19 august, når skolen starter. Etter alt å dømme blir det noen åpne fellestreninger for alle den første uken, mens lagene starter sine treninger uke etter. Følg med på nettsiden og/eller vår facebookside for nærmere beskjed om treningstider og/treningsstart for ditt lag.

 

FC_2013Streetball003For alle aktive medlemmer og/eller foresatte er det allerede nå verdt å sette av helgen 27.-29. september. Det er helgen for Gjensidige Cup 2013, som vi arrangerer. For aktive spillere og foresatte blir det en travel helg med både deltagelse og dugnadsjobbing (se egen dugnadsinnkalling under).

 

Og for de som måtte lure på det; seriestart kommende sesong blir i månedsskiftet september-oktober og utover, altså etter cupen vår.

 

Før det håper vi alle lader batteriene og koser seg så mye som mulig i sommer. Så langt ser det ut til at tirsdag og torsdag på banen ved Halsen barneskole peker seg ut som de vanligste utebasket-dagene. Men om du har lyst til å spille basket ute er det bare å få med folk via utebasket-siden vår på facebook. (Om du ikke er medlem så gi beskjed til noen av administratorene slik at du blir lagt til).

 

Vi skal forsøke å oppdatere Stjordalbasket.com og facebooksiden med ujevne mellomrom i sommer, så følg med.

 

Riktig god sommer!

Categories: Uncategorized