DUGNADSVARSEL!

Published by Frank on

Sett av helgen 27.-29. september allerede nå. Da er det tid for Gjensidige Cup 2013. Alle aktive spillere og foresatte må regne med å bli satt opp til dugnadsoppgaver.

Forberedelsene til Gjensidige Cup 2013 er allerede godt i gang. I fjor hadde vi over 40 lag og 400 spillere i cupen vår. Målet i år er å gjøre den enda bedre. Da er det viktig at alle som trengs stiller opp.

 

Enkelt forklart er Stjørdal BBK avhengig av inntektene fra høstcupen for å betale lagkontingenter, halleie, drakter og andre ting et idrettslag må regne med. Derfor er det også viktig at vi sørger for et best mulig arrangement.

 

Både spillere og foresatte må være forberedt på å bli satt opp til ulike oppgaver den aktuelle helgen.

 

Alle som blir satt opp vil få beskjed om dette når sesongen starter. Vi ønsker også å kalle inn til et dugnadsmøte i forkant slik at de som skal hjelpe til kan få nødvendig opplæring.

 

Vi trenger blant annet sekretariatsmannskap i hallen, folk i hovedsekretariat, på kjøkken, i kiosk, i vår egen basketballbutikk, til rigging og rydding, til nattevakter på skole der tilreisende lag overnatter og kanskje også til transport. Kan du bidra med noe spesielt? Har du sterke ønsker om hva du kan eller bør gjøre? Send en epost til sbbkcup@gmail.com

 

NB: Om du ikke kan stille opp på dugnad eller ønsker å bytte vakter må du selv sørge for å skaffe noen andre for deg. Hvis ikke setter du både klubben og de andre som er satt opp til å hjelpe til i en håpløs situasjon.