Vi er flere og bedre enn noen gang før

Published by Frank on

Med dagens ferdighetsmerkeprøve og siste innendørstrening er sesongen 2012-2013 historie. Her kommer noen tanker om året som er gått for Stjørdal Basketballklubb. 

Det sluttet med en travel uke der hele 58 av klubbens yngrespillere har hatt  ferdighetsmerkeprøver. Syv spillere har tatt grønt merke, 12 har tatt hvitt merke, ni har tatt bronse-, 15 har tatt sølv-, og 15 har tatt gullmerket. Både spillere og sensorer/instruktører har gjort en fantastisk jobb her. Ikke minst er det lett å se den enorme tekniske fremgangen som våre yngre spillere har over tid. Den er virkelig verdt å rope hurra for på en dag som dette!

 

I det hele tatt har dette vært et godt år for klubben. Vi er flere enn noen gang med ca 125 aktive spillere. Ikke bare det, men etter å ha eksistert i 22 år er vi også offisielt Midt-Norges største basketballklubb. Det kan også være verdt et hurrarop!

 

Men ikke noe av dette hadde vært mulig uten alle de som står på og gjør en jobb eller representerer Stjørdal både på og utenfor banen. Det gjelder dommere, lagledere, spillere, foreldre og alle andre som gjør en jobb. Ikke minst gjelder det våre viktige og flinke trenere, som alle sammen gjør så godt de kan. En spesielt stor takk til Sylvi, Lena, Åge, Kenrick, Junior, Ingar, Marte og Adrian, som alle har tatt på seg treneransvar og brukt mange timer på å lære bort noe av det de kan. Dere er uvurderlige og har gjort en fantastisk jobb! Hurra for dere også

 

Bilde-050Ser vi litt fremover kan vi allerede fastslå at vi kommende sesong vil ha flere lag i seriespill, antagelig flere spillere, og utfordringer med treningstid og trenerkabal. Styret arbeider allerede nå med å løse det og mye annet, sånn at vi skal være forberedt  når skole- og sesongstart står for døren i august.

 

Det er allerede nå på sin plass og minne alle om at vi til høsten igjen skal arrangere høstcupen vår. 27.-29. september står Gjensidige Cup 2013 på planen – forhåpentligvis større og bedre enn noen gang. Forberedelsene er også her godt i gang. Men det er viktig at alle i klubben nok en gang stiller opp og gjør en dugnadsjobb under cupen. Den er nemlig umåtelig viktig for økonomien vår, og sikrer for eksempel penger til halleie, lagkontingenter til regionen og penger til drakter og annet utstyr vi trenger.

 

Men før den tid skal vi gjennom en lang – og forhåpentligvis varm – sommer. Ta dere tid til å nyte den. Men de som skal spille neste sesong bør også se fremover. Ballen bør ikke være for langt unna. Ta den frem, sprett litt og skyt noen skudd så ofte som mulig både hjemme og på ferie. Eller enda bedre, få med deg noen ut på nærmeste basketbane og spill litt.

 

Med det er det bare si takk for sesongen som er over. Ser dere til høsten, eller enda bedre, på banen ved Halsen eller Stokkan. God sommer!

 

Hurra for 17. mai og gratulerer med dagen alle sammen!