Tap i første kamp i Junior-NM

Published by Frank on

Stjørdals juniordamelag fikk det tøft i første kamp i U-NM. Solide Høybråten spaserte til slutt inn til seier med 85-31.

Til tross for kanskje den verst tenkelige oppladningen til kamp, småforsinket fly, sen bagasje, transportproblemer til hotellet og deretter til hallen,  kunne stjørdalsspillerne forberede seg med en skikkelig oppvarming.

Så startet da også kampen bra. Med 4-0 ledelse til Stjørdal og ingen bakover de første minuttene. Det jevne oppgjøret varte i seks minutter, så tok Oslo-laget over for fullt og gjorde 18 strake poeng. Totalt sett var det kampens dårligste periode for stjørdalsjentene.

Andre quarter ble noe bedre for Stjørdal poengmessig, men det var likevel etter pause at laget endelig hevet seg og kom noenlunde med. Med to spillere med tre feil tidlig i kampen ble det vanskelig å fordele spilletiden på en fornuftig måte.

Det ble definitivt ikke bedre da Grete Husbyen måtte går av banen med et lett overtråkk i siste periode og  Anne Bjørset litt senere måtte gi seg med krampe. Stjørdal måtte dermed fullføre de siste minuttene med fire spillere.

Høybråten – Stjørdal 85-31

Råholthallen, bane 3, Eidsvoll.

Stjørdal BBK (poeng i parentes): Ingrid Duister (4), Grete Husbyn (7), Synne Leirfall (8), Sofie Kjeldsand, Anne Bjørset (4) og Marte Hegli (8).