Stjørdal gikk på stortap mot Ulriken

Published by Frank on

Et Ulriken-lag med fem juniorlandslagsspillere og solid eliteserieerfaring ble altfor sterke for Stjørdal. Nå venter plasseringsspill om plassene fem til sju søndag morgen.

Kampen mot Ulriken ble i realiteten en ren basketleksjon. Det  gikk fort, fryktelig fort,  og til tider så det mer ut som layup-trening enn en basketkamp, for de overlegne bergensjentene.  Det sluttet ikke før det sto 139-15 på tavla.

Det hjalp ikke på jentenes tenning at Stjørdal Grete Husbyn valget å sitte fra start for å ikke belaste foten for mye etter overtråkket fredag. Heldigvis hadde laget i løpet av morgenen fått hentet inn Ingrid Sand, for å hjelpe til.

Og både hun og lagets andre jentespiller, Sofie Kjeldsand, gjorde en etter forholdene god kamp mot tøffe og sterke Ulriken-jenter.

Tidligere nevnte Grete Husbyn skulle egentlig bare gjøre noen korte innhopp for å avlaste de andre, men litt etter litt gikk det så bra hun like godt avsluttet som Stjørdals toppscorer og beste spiller. Seks poeng, to blokker og egen heiagjeng på tribunen ble fasiten.

Nå venter plasseringskamp søndag morgen trolig mot et annet bergenslag, Gimle.

PS: Stjørdalsjentene og undertegnede spår herved Ulriken som NM-vinner utfra det vi har sett av de andre lagene.

Ulriken – Stjørdal 139-15

Råholthallen, bane 2, Eidsvoll.

Stjørdal BBK (poeng i parentes): Ingrid Duister (2), Ingrid Sand, Grete Husbyn (6), Synne Leirfall (3), Sofie Kjeldsand (2), Anne Bjørset (2) og Marte Hegli.