Damelaget tapte mot Shakers

Published by Frank on

Stjørdal Lady Dragons måtte gi tapt i sesongens siste seriekamp. NTNUI Shakers tok over kampen halvveis i andre periode og vant til slutt 73-41.

Etter en start på kampen der Lady Dragons spilte taktisk godt i angrep og tettet til bra bakover, lyktes de å hente opp en tipoengs NTNUI-ledelse. Men så var det også slutt på medgangen. Turnovers og ring ut resulterte i ledelse for studentene. Til slutt fikk de løpe seg til en stor ledelse-

Det hjalp ikke engang at Stjørdal BBKs senter Bjørg Husbyn puttet i det som trolig er karrierens første trepoenger i kamp. Hun ble Stjørdals toppscorer med tilsammen 23 spillere. Det var imidlertid lillesøster Grete Husbyn som var kanskje kampens beste spiller for damedragene. Juniorspilleren jobbet og slet uttrettelig. Dro feil, skjøt straffere og scoret tilsammen ni poeng. Søstrene noterte seg dermed for tilsammen 32 av Stjørdals 41 poeng.

NTNUI Shakers – Stjørdal Lady Dragons 73 – 41.

Idrettsbygget, Gløshaugen, Trondheim.

Stjørdal Lady Dragons (poeng i parentes): Ingrid Duister, Jone E. Westrum (2), Grete Husbyn (9), Bjørg Husbyn (23), Lena Gabrielsen (3), Synne Leirfall (4), Anette Aas, Elin Johansen og Gøril Eimhjellen.

 

Categories: Lady Dragons