Nok et tap på langtur

Published by Frank on

Stjørdal Lady Dragons var mer med i dagens kamp, men måtte nok en gang gi tapt mot suverene Ulstein.

Ulstein BC – Stjørdal Lady Dragons 66-52

En sløv start på morgenkampen gjorde at stjørdalsdamene måtte jobbe i motbakke resten av kampen. Men med bare sju poeng fremover og like mange poeng hver fra motstanderlagets Anete Pinistere og Kathrine Ulstein, ble det tøft. Da dommere blåste av første periode lå Stjørdal under 20-7.

I andre periode var det ny tenning og mer fart i beina for Lady Dragons. Poeng fra Bjørg Husbyn og Ingrid Duister fikk Stjørdal i gang fra start. Damene vant perioden 16-11, men måtte altså konstatere at Ulstein var foran til pause.

Etter pause spilte lagene relativt jevnt og byttet scoringer i lange perioder. Men Stjørdal slet med å nøytralisere hjemmelagets lange senter Ulstein og raske guard Pinistere.

For Stjørdal spilte spesielt Ingrid Duister en god kamp og Marte Hegli gjorde en god forsvarsinnsats på Ulsteins senter, Kathrine Ulstein.

Idrettsbygget Volda.

Stjørdal Lady Dragons: Ingrid Duister (12), Jone Westrum Eggen (17), Elin Johnsen, Grete Husbyn (1), Bjørg Husbyn (12), Lena Gabrielsen (6), Marte Hegli (4), Gøril Eimhjellen