Surt tap for Ulstein

Published by Frank on

Lady Dragons hadde alle tiders sjanse til å ta poeng mot Ulstein på bortebane, men greide ikke å utnytte mulighetene.

Isteden ble det til slutt tap med 18 poeng i en kamp der Ulstein faktisk ledet hele veien. De dro i fra i første omgang og holdt denne kampen ut til tross for at de bare stilte til kamp med bare fem spillere. I den gamle hallen i Ulsteinvik slet Lady Dragons likevel med å få fart på føttene og utnytte dette.

Etter pause kjempet stjørdalsdamene seg riktignok tilbake i kampen og kuttet ledelsen som på det meste var på nesten tjue, til åtte. Men så var det også slutt på flyten. Isteden satte hjemmelaget “buzzerbeaters” idet 24-klokka gikk og flere trepoenger.

Etter overnatting i Ulsteinvik venter en ny sjanse til å ta poeng fra seriens eneste ubeseirede lag, Ulstein, i morgen tidlig. Kampen spilles i Idrettsbygget i Volda klokken 11.15. Forhåpentligvis kan Lady Dragons der få med seg to poeng før de starter på den lange kjøreturen hjem til Stjørdal.

 

Ulstein BC – Stjørdal Lady Dragons 59-41

Ulsteinhallen.

Stjørdal Lady Dragons (poengfordeling ikke tilgjengelig, skjema mangler): Ingrid Duister, Jone E. Westrum, Elin Johnsen, Grete Husbyn, Bjørg Husbyn, Lena Gabrielsen, Marte Hegli, Synne M. Leirfall og Gøril Eimhjellen.

Categories: Lady Dragons