Full fart i fjellhallen

Published by Frank on

FC_minibasket2Basketball har stått i sentrum hele helgen i Fosslia fjellhall, da Stjørdal Basketballklubb arrangerte årets fjerde mini- og småbaskethelg.

 

 

 

Klubben vår fikk også æren av å arrangere Midt-Norges første Easy Basket Challenge (EBC). Arrangementsmodellen er basketballforbundets nye rekrutteringssatsing. Et lavterskeltilbud med åpne dører der alle som vil kan møte opp og prøve seg på banen. I fjellhallen søndag møtte 11 ivrige unger opp og fikk kyndig instruksjon fra sportslig leder i basketballregionen, Oscar Lindø, og Stjørdal BBKs juniordamelag.

Med både en egen ball og en EBC-tskjorte kunne ungene etter ca to timer rusle fornøyde hjem. Og alle som var med ga uttrykk for at det var moro og at de gjerne ville spille mer basketball.

Men allerede lørdag braket det løs i fjellhallen da 18 småbasketlag gjorde opp om æren på banen i småbasketturneringen. Hele fire av lagene kom fra Stjørdal, to jente- og to guttelag. Og alle gjorde en god figur på banen.

Søndag etter EBC-arrangementet var det duket for minibasketturnering. Også der stilte klubben med tre lag, et rent jentelag, et guttelag og et mix-lag. Et av lagene ble til i siste liten da en av trondheimsklubbene meldte fra at det ikke greide å stille med det ene av sine lag.

Klubben ønsker å rette en stor takk til alle foreldre, spillere, trenere, dommere og alle andre som stilte opp og hjalp til enten i forkan eller underveis. Dere var med på å gjøre helgens arrangmentet så vellykket. Dere er helt supre!

Stjørdal har de siste årene høstet mye skryt for de gode arrangementene våre. Det ryktet skal vi gjøre hva vi kan for å ta vare på. Og det gjorde vi i helgen!

Her finner dere flere bilder fra søndagens minibasketturnering:

http://www.flickr.com/photos/87417283@N04/sets/72157632907828804/

og her finner dere bilder fra EBC-arrangementet søndag formiddag:

http://www.flickr.com/photos/87417283@N04/sets/72157632905383243/

Og her finner dere en lenke til BRMNs sak om EBC og turneringen vår:

http://www.basket.no/regionmidt/nyheter/Sider/EBCOppstartBRMN.aspx

 

De nye basketelevene sammen med instruktørene, Oscar Lindø (lengst til h.) og jentene fra Stjørdal BBKs juniordamelag.

De nye basketelevene sammen med instruktørene, Oscar Lindø (lengst til h.) og jentene fra Stjørdal BBKs juniordamelag.