Solid seier for Stjørdal

Published by Frank on

Seieren var aldri truet. Selv med en dårlig dag fra start tok Stjørdal Lady Dragons to viktige poeng etter en solid lagseier mot studentlaget NTNUI Chickens.

Stjørdal Lady Dragons-NTNUI Chickens –  54-39

Fra start virket det nesten som om begge lagene fortsatt trodde det var juleferie, men selv for halv maskin hang Stjørdal i høyeste grad med og ledet kampen i lange perioder.

I en slapp og scoringsfattig førsteomgang ledet Stjørdal til pause med fire poeng, 19-15.

Bjørg HusbynI tredje quarter parkerte heltente stjørdalsjenter studentene etter fem minutter på stillingen 23-23. De neste fem minuttene dyttet hjemmelaget i 12 poeng, halvparten scoret av Bjørg Husbyn, som var tilbake etter et langt skadeopphold, og la samtidig lokk på egen kurv.

I siste quarter  ledet Lady Dragons på det meste med tjue poeng og så virkelig ut til å kunne løpe inn til storseier, men så gikk det meste galt. Åtte strake poeng av NTNUI skapte nerver i kampen igjen. Ledelsen var likevel for stor til at studentene virkelig fikk kontakt, og da Stjørdal igjen puttet noen poeng de siste to minuttene var det avgjort.

Stjørdal Lady Dragons står nå med to tap og to seiere så langt i årets 1. divisjon etter at Byåsen trakk sitt damelag og kampene mot dem ble strøket fra tabellen.

PS: Tidligere Lady Dragon-spiller Marte Tøndel scoret fem poeng for NTNUI.Synne Leirfall vs Marte Tøndel

Stjørdal Lady Dragons (poeng i parentes): Aurora Jordahl (7), Jone E. Westrum (12), Ingrid Duister (2), Sofie Kjeldsand (2), Elin O. Johnsen (2), Anette Aas, Bjørg Husbyn (14),  Lena Gabrielsen  (2), Grete Husbyn (4), Marte Hegli (2) og Synne Leirfall (7).

Categories: Lady Dragons