Tredje tap på rad for Dragons

Published by webred on

Sist uke spilte Dragons borte mot Singsaker og tapte. Dette var kanskje en av de dårligste kampene Dragons har spilt på lang tid. I dag toppet vi den dårlige statistikken og leverte en enda dårligere kamp.

Kansje er det den intense spillestilen til Singsaker som gjør oss dårlige, men i dag var det virkelig dårlig passningspill, elendig forsvar og null innsats begge veier. All honør til Singsakers unge gutter som gjorde oss så dårlige. Dette blir virkelig et lag å se opp for fremover.
Med dagens tap ser både gull og sølv ut som en tapt sak. En får nesten håpe på sluttspill og at vi møter Singsaker da (forutsetter at vi kommer på 3.plass og Singsker  på 2.plass) Tror det klør i mange basketfingre etter revansje.
Dagens kamp var også preget av mange feil, tekniske feil og amper stemning, dessverre trakk Singsaker det lengste strået og vant tilslutt fortjent.

Stjørdal Dragons -Singsaker 59-69 (10-12, 19-18, 16-17, 14-22)
Spiros Risos (20), Frank Cadamarteri (9), JR (6), Elite Regato (6), Håvard Geving (5), Ingar Mehus (5), Matias Smørvik (4), Ole Martin Østerås (3), Adrian Gundersen

Categories: Uncategorized