Medlemskontingent 2012/2013

Published by webred on

Nok en basketballsesong er allerede godt i gang. Vi i Stjørdal Basketballklubb er flere enn noen gang før. Det betyr flere lag, flere treningsgrupper og mer treningstid. Dette er krevende, og koster penger. Derfor er klubben avhengig av at alle betaler kontingenten og at spillere og foreldre stiller opp på et par dugnader i løpet av året. Årets kanskje største løft i så måte, Gjensidige Cup 2012, er allerede unnagjort. En stor takk til alle som hjalp til der. Dere gjorde en fantastisk innsats! Sammen sørget vi for at dette ble den største og antagelig den beste basketcupen som er arrangert i Trøndelag noensinne. “Det er bare i Stjørdal dere får til sånt”, er tilbakemeldingene vi får fra klubbene i Trondheim. Det er utrolig gøy og motiverende. 

Nettopp høstcupen er uhyre viktig for oss, både som inntektskilde og som et sosialt samlingspunkt for trøndersk basketball. Derfor er vi allerede nå i gang med å planlegge neste års cup, som vil bli arrangert mot slutten av september neste år. Når endelig dato er avklart skal vi sørge for å sende ut informasjon om det til alle slik at alle får det med seg i god tid.

De som ikke ble innkalt på dugnad denne gangen, ikke kunne stille opp, eller ikke møtte på oppsatte vakter, må forøvrig regne med å bli satt opp på en eller annen oppgave i forbindelse med klubbens mini- og små-cuphelg i Fosslia fjellhall 2. og 3. mars.

Men basketball skal ikke være slit og mas. Det skal hovedsakelig være morsomt for de som er med. Vi forsøker så godt vi kan å få til nettopp dette. Har du kapasitet til å løse en eller flere oppgaver rundt feks et av lagene, så si fra til treneren eller styret. Jo flere som bidrar litt, jo mindre jobb er det og jo mer overskudd har trenerne til å gjøre basketball gøy. Det vil også hele klubben vokse på. Med det er det vel bare å si lykke til med sesongen 2012-2013.

Du finner mer informasjon om basketballklubben, nyheter, kontaktpersoner og treningstider for lagene på vår nettside www.stjordalbasket.com, eller på klubbens facebookside.

Her finner du årets kontingentsatser, vedtatt på klubbens årsmøte:

Under 12 år (mini, født 2001 eller senere)           750,-

12 til 16 år (jenter/gutter født 2000-1997)           1000,- 

16 år og oppover (født 1996 og eldre)                     1250,-

Betales til konto: 4465.23.79858 – Siste frist er 15.desember, men helst
betaling innen 30.november.

Alle aktive spillere over 12 år må dessuten løse en personlig lisens gjennom Norges Basketballforbund (yngre spillere er automatisk forsikret/lisensiert gjennom laglisens). Lisenskrav er sendt ut på epost. Mange spillere har fortsatt ikke betalt dette. Det betyr at de ikke er forsikret eller kan spille kamper. Mangler du lisensinfo ta kontakt med trener eller styret så raskt som mulig.

Sportslig hilsen fra

Frank Cadamarteri
Leder i Stjørdal Basketballklubb

Categories: Uncategorized