Skadeplaget Lady Dragons tapte

Published by Frank on

Stjørdal Lady Dragons – NTNUI Chickens 45-71

(18-9, 7-21, 14-23 og 6-18)

Det startet med en knallåpning og 10-2 til hjemmelaget. Selv da Bjørg Husbyn måtte gå av banen med et kraftig overtråkk etter bare fem minutter av kampen greide Lady Dragons og holde trøkket oppe, anført av Synne Leirfall, men etter første quarter var det jevnt slutt. NTNUI både hentet opp ledelsen og dro fra.

Hjemmelaget hang likevel noenlunde med frem til feilproblemer førte til at flere av Stjørdal-spillerne måtte sitte på benken i lange perioder. Og i siste periode var det etterhvert slutt på kreftene.

Stjørdal Lady Dragons (poeng i parentes): Aurora Ekker Jordahl (8), Sofie Kjeldsand (2), Ingrid Duister (4), Anne Bjørseth, Elin Johnsen, Bjørg Husbyn (6), Lena Gabrielsen (11), Anette Aas og Synne Mali Leirfall (14)

Categories: Lady Dragons